O Nama

Sa 170 sjedećih mjesta u unutarnjem dijelu te još 60 na ljetnoj terasi, naša su vam vrata otvorena svaki dan.

Davne 1987. godine otvorena je Stara Sava, tada kao kavana, mjesto gdje se opušteno ispijala prva jutarnja kava na terasi s pogledom na nasip i rijeku Savu, u sklopu nekadašnjeg Gradskog kupališta „Sava“.

U toku godina, iz velike strasti i ljubavi prema hrani, obiteljski posao se širi te kavana postaje pizzeria, među prvima u Hrvatskoj s pizzama iz prave krušne peći što daje poseban miris i nezaboravan okus kojem ćete se uvijek vraćati.

Full screenExit full screen
Slider

Full screenExit full screen
Slider
Ponudu smo s vremenom obogatili lazanjama, tjesteninama, lignjama i različitim jelima na bazi piletine i puretine.

Stara Sava je savršeno mjesto za svaku priliku, nedjeljni obiteljski ručak nakon šetnje nasipom i Jarunom, spontano druženje s prijateljima, gablec kojim ćete si popraviti radni dan i uvijek kad se poželite vrhunske hrane i opuštene atmosfere.
Koristimo svježe namirnice najbolje kvalitete, slastice sami pripremamo, a iznimno smo ponosni na zelene i crne njoke koje su ručni rad naših vrijednih kuhara.

Sa 170 sjedećih mjesta u unutarnjem dijelu te još 60 na ljetnoj terasi, naša su vam vrata otvorena svaki dan. Za parking svojih limenih ljubimaca ne brinite, uvijek ga ima i besplatan je. Ako vam se pak ostaje u udobnosti vlastitog doma, naručite preko Wolt aplikacije.

Full screenExit full screen
Slider

Naručite dostavu preko: